Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα

12o Φεστιβάλ art4more "No Story Untold"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

12o Φεστιβάλ art4more "No Story Untold"

0.0
Περιγραφή
Το art4more αποτελεί το πρώτο Φεστιβάλ στην Ελλάδα που στοχεύει μέσω της τέχνης στην πρόληψη και ευαισθητοποίηση του ευρύ κοινού για θέματα ψυχικής υγείας. Υλοποιείται ετησίως από την "ΕΔΡΑ", από το 2007, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας (10η Οκτωβρίου), παρουσιάζοντας έργα σύγχρονων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών αλλά και ψυχικά πασχόντων, προκειμένου να ανοίξει το διάλογο με το κοινό για την Ψυχική Υγεία και να καταπολεμήσει το στίγμα και τις διακρίσεις που συνοδεύουν τις παθήσεις Ψυχικής Υγείας. 

Το 12ο Φεστιβάλ art4more θα πραγματοποιηθεί στις 11-13 Οκτωβρίου 2019 στον Πολυχώρο Τέχνης Trii Art Hub.

Θεματική 2019: "No Story Untold"
"O καθένας έχει μια ιστορία να πει και θέλουμε κάποιες ιστορίες να ακουστούν δυνατά και καθαρά". Τρεις ημέρες γεμάτες με λαμπρούς ομιλητές, παρουσιάσεις που προκαλούν σκέψη και έμπνευση, καινοτόμα και ευφάνταστα δρώμενα, εκθέσεις, εργαστήρια, μουσική.

Το Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει μια σειρά σύντομων, προσεκτικά προετοιμασμένων παρουσιάσεων, παραστάσεων & εκθέσεων σύγχρονης τέχνης που επικεντρώνονται στην ιδέα Ψυχική Υγεία και αποκαλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων για να προωθήσουν τη μάθηση, την έμπνευση και την καινοτομία - και να προκαλέσουν συζητήσεις που έχουν σημασία. 

Αναλυτικό πρόγραμμα.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017