Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
Close Fliters
Current city
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

"Carmina Burana"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

"Carmina Burana"

0.0
Περιγραφή
Στις 8 Οκτωβρίου στο Ηρώδειο, το γνωστότερο χορωδιακό/συμφωνικό έργο του 20ου αιώνα, τα εμβληματικά Carmina Burana, έρχεται να μας ταξιδέψει στο χρόνο. Μέσα από το έργο του Karl Οrff, που καταφέρνει να αγγίξει τα πιο λεπτά και τα πιο μεγαλειώδη συναισθήματα ταυτόχρονα, μουσικοί και χορωδοί συμπράττουν με τους Μάριο Φραγκούλη, Deborah Myers, Νίκο Σπανάτη και υπόσχονται να το αποδώσουν με συμφωνικούς και χορωδιακούς όγκους.

Η πολυμελής ομάδα με τους τρεις σολίστ μεταξύ των οποίων ο Μάριος Φραγκούλης, σκοπεύει να αναμετρηθεί στις 8 Οκτωβρίου στο Ηρώδειο με το γνωστότερο χορωδιακό/ συμφωνικό έργο του 20ου αιώνα, τα εμβληματικά Carmina Burana.

Πρόκειται για μία σύλληψη κολοσσιαίων διαστάσεων που γοητεύει εδώ και περίπου ογδόντα χρόνια το φιλόμουσο κοινό όλων των ηλικιών ανά την υφήλιο. Η μουσική του Carl Orff, άμεση, με μία αφοπλιστική αφέλεια, που κρύβει όμως μέσα της, μια ιδιοφυή σύλληψη, ζωγραφίζει με θαυμάσιο τρόπο εικόνες και συναισθήματα διαχρονικά. Η επιρροή της μοίρας στη ζωή των ανθρώπων, η αγάπη για τη φύση, ο έρωτας, το κρασί και η διασκέδαση, εμπνέουν σήμερα με τον ίδιο τρόπο που ενέπνευσαν τους υποψήφιους μοναχούς του Μεσαίωνα, να γράψουν τους χαριτωμένους αυτούς στίχους.

Μέσα από το έργο του Οrff, που καταφέρνει να αγγίξει τα πιο λεπτά και τα πιο μεγαλειώδη συναισθήματα ταυτόχρονα, μουσικοί και χορωδοί με τη σύμπραξη των Μάριου Φραγκούλη, Deborah Myers, Νίκου Σπανάτη υπόσχονται να το αποδώσουν με συμφωνικούς και χορωδιακούς όγκους που πότε συνεπαίρνουν σαν ωστικό κύμα και πότε, με τις λεπτότερες πινελιές του ήχου, χαϊδεύουν τις αισθήσεις. Ένα νέο ταξίδι στον χρόνο, από τα βαυαρικά μοναστήρια του Μεσαίωνα, τα μαδριγάλια, το γρηγοριανό μέλος και τους ξέφρενους χορούς της αναγέννησης, την avant guarde του 1930, στην πολυσυλλεκτικότητα και τη βαθειά ιστορική γνώση που χαρακτηρίζει το μουσικό ύφος της εποχής μας.

Μετά τη συναυλία ορόσημο για το Σύλλογο Θυάτειρα στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, συνεχίζουμε με τον Παγκόσμιο Πρεσβευτή μας Μάριο Φραγκούλη το δεύτερο μέρος του τρίπτυχου εκδηλώσεων που αφορά την ενίσχυση του Ε.Σ.Υ. σε κλινικές και ιατρεία νησιών του Αιγαίου μας, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας.

Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ
Διεύθυνση Ορχήστρας: Λουκάς Καρυτινός
Σολίστ: Μάριος Φραγκούλης, Deborah Myers, Νίκος Σπανάτης
Χορωδίας της ΕΡΤ: Διδασκαλία Αγαθάγγελος Γεωργακάκος
Ακαδημαϊκή Χορωδία Νέων Αθηνών: Διδασκαλία Νίκος Μαλιάρας
Παιδική Χορωδία ROSARTE: Διδασκαλία Ρόη Μαστροσάββα

Διοργανωτής: Σύλλογος Θυάτειρα
Εκτέλεση Παραγωγής: Arietta Productions
Υποστηρικτής: ITW-Global 

Δείτε που παίζεται (0)

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΧΩΡΟΣ
ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Κάτω Διάζωμα
125€ VVIP (*)
100€ Διακεκριμένη Ζώνη
80€ Ζώνη A
65€ Ζώνη B
50€ Ζώνη Γ

Άνω Διάζωμα
35€ Άνω Διάζωμα
25€ εκπτωτικά εισιτήρια (**)
15€ περιορισμένη ορατότητα

(*) VVIP εισιτήρια - αποκλειστική διαχείριση Σύλλογος Θυατείρα. Καλέστε στο 693 6767297 για να εξασφαλίσετε το εισιτήριό σας.
(**) τα εκπτωτικά εισιτήρια αφορούν φοιτητές, ανέργους και παιδιά έως 18 ετών και εκδίδονται σε περιορισμένο αριθμό στο άνω διάζωμα.

Αγορά εισιτηρίων ΑμεΑ με 15€ στο τηλέφωνο 2103221897 (Δευτέρα-Παρασκευή: 10πμ-5μμ)

Προπώληση:
Ticket Services
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
- Τηλεφωνικά: 2107234567
- Online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5% 

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022
art&life logo