Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα

Discover Dogs 2019

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Discover Dogs 2019

0.0
Περιγραφή
Η έκθεση έχει ως βασικό της σκοπό την ενημέρωση, εκπαίδευση κι ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα ευζωίας του σκύλου, κοινωνικής ευθύνης, δικαιωμάτων και υποχρεώσεων των κηδεμόνων.

Στη Discover Dogs 2019 θα μπορέσουμε να συλλέξουμε πληροφορίες, να βρούμε νέα προϊόντα διατροφής και να συζητήσουμε με ειδικούς για τις εξειδικευμένες ανάγκες του σκύλου, να ανακαλύψουμε νέες υπηρεσίες, να δοκιμάσουμε ποιοτικά προϊόντα, να κερδίσουμε δώρα και να λάβουμε μέρος σε διαγωνισμούς των εταιρειών που θα συμμετάσχουν. 

Επιπλέον, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε εθελοντές ζωοφιλικών ομάδων και να ενημερωθούμε για το έργο τους, να παρακολουθήσουμε ενδιαφέρουσες ομιλίες ανθρώπων καταξιωμένων στον κλάδο τους, να παίξουμε με τα παιδιά μαθαίνοντάς τους παράλληλα το σεβασμό απέναντι στα ζώα και να εκδηλώσουμε ενδιαφέρον υιοθεσίας για κάποιο αδέσποτο. 

Φέτος, κατά τη διάρκεια της Discover Dogs, θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα και οι 3 φθινοπωρινές Διεθνείς Εκθέσεις Μορφολογίας σκύλων, CACIB για όλες τις φυλές, του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος οι οποίες είναι ενταγμένες στο Βαθμολογικό Σύστημα. Η δε Έκθεση της Κυριακής 13 Οκτωβρίου 2019, θα είναι η 2η Προκριματική έκθεση για τα CRUFTS 2020 (3 x CACIB & 2nd CRUFTS QUALIFICATION). Ταυτόχρονα, ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος θα πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια του τριημέρου και Εκδήλωση Αναγνώρισης.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της Discover Dogs, και συγκεκριμένα στις 12 και 13 Οκτωβρίου, σε συνεργασία με την διοργανώτρια εταιρία Animagroom, θα πραγματοποιηθεί και η GroomAthens 2019, ο Διεθνής Διαγωνισμός Κομμωτικής Σκύλων με ταυτόχρονα Επαγγελματικά Σεμινάρια μόνο για Groomers. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του European Groomers Association (E.G.A.) και του Ελληνικού Σωματείου Κομμωτών Σκύλων (Ε.Σ.Ε.Κ.Σ)

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017