Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα

"Gardens of my Mind"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες

"Gardens of my Mind"

0.0
Περιγραφή
Η εκδήλωση και φωτογραφική έκθεση "Gardens of My Mind" στοχεύει να ταξιδέψει τους καλεσμένους στους κήπους ενός μυαλού που - όσο κι αν έχει ταλαιπωρηθεί, έχει μάθει να μην αυτολογοκρίνεται. Κι αυτή είναι η ομορφιά του.

Στις 10 Οκτώβρη 2019 γιορτάζουμε την 27η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας. Η Σάρα Άννα Ψάλτη-Helbig (Sarah P.) μας προσκαλεί στην πρώτη εκδήλωση στα πλαίσια των δράσεων EraseRestart για την προαγωγή της ψυχικής υγείας και την εξάλειψη του κοινωνικού στίγματος. Η εκδήλωση "Gardens of my Mind" έχει ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση γύρω από τα θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία και την ενίσχυση του φορέα ΚΣΔΕΟ ΕΔΡΑ και πιο συγκεκριμένα των οικοτροφείων "Ιπποκράτης Ι" & "Ιπποκράτης ΙΙ". 

Θα μιλήσουν η ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια Γεωργία Μιχαλαριά (Athens Therapy) κι οι εκπρόσωποι των οικοτροφείων της ΚΣΔΕΟ ΕΔΡΑ Ροδάνθη Μποντόζη και Δημήτρης Κίτσος.

Θα ακολουθήσει η έναρξη της έκθεσης "Gardens of my Mind" και ένα DJ set από τη Sophie Sarigiannidou (Marsheaux). Στα πλαίσια της έκθεσης παρουσιάζουν οι νέες φωτογράφοι Brinkley Capriola, Colette Pomerleau, Marie Weikopf και Φωτεινή Χώρα.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (2)

Εισιτήρια

Στην είσοδο θα υπάρχει κουτί δωρεών για την ενίσχυση των οικοτροφείων "Ιπποκράτης Ι" & "Ιπποκράτης ΙΙ" του φορέα ΚΣΔΕΟ ΕΔΡΑ.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017