Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Κύκλος συναυλιών "Το piano στα forte του"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Κύκλος συναυλιών "Το piano στα forte του"

5.0 ( από 1 χρήστη )
Περιγραφή
Ο κύκλος συναυλιών "Το piano στα forte του" συνεχίζεται για πέμπτη χρονιά, πλέον στον Πειραιά και την ιστορική και φιλόξενη αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου "Βαρώνου Κίμωνος Ράλλη". 

Μετά την επιτυχία των τεσσάρων προηγούμενων ετών, ο κύκλος παρουσιάζει πέντε Έλληνες πιανίστες τριών γενιών τον Μάιο και τον Ιούνιο, σε έξι συνεχόμενες εβδομάδες μετά το Πάσχα. Πρόσθετα στοιχεία του φετινού κύκλου αποτελούν η συνέχεια της συνεργασίας με την ΑΣΟΝ, καθώς και το μάστερ κλας πιάνου του Στέφανου Θωμόπουλου, καθηγητή του Ωδείου της Νίκαιας. 

Αναλυτικότερα, ο κύκλος των πέντε ρεσιτάλ ξεκινάει το Σάββατο 11 Μαΐου 2019, με την διεθνούς φήμης σολίστ και καθηγήτρια Ναταλία Μιχαηλίδου. Ο πολυβραβευμένος νεαρός βιρτουόζος Γρηγόρης Ιωάννου ακολουθεί στις 25 Μαΐου. Η χαρισματική Αγάπη Τριανταφυλλίδη, μόνιμη κάτοικος Κολωνίας, παίρνει την σκυτάλη την 1η Ιουνίου. Στις 8 Ιουνίου εμφανίζεται ο ιδιαίτερος Γιώργος Φράγκος από το Βερολίνο. Ο κύκλος κλείνει με το ρεσιτάλ του εξαιρετικού Στέφανου Θωμόπουλου στις 15 Ιουνίου. 

Σε μια ιδιαίτερη συναυλία, στην συνέχεια της παρουσίασης όλων των κοντσέρτων του Mozart για πιάνο και ορχήστρα, η ΑΣΟΝ θα συμπράξει το Σάββατο 18 Μαΐου με τους Θοδωρή Ιωσηφίδη, Χρίστο Παπαγεωργίου και Δόμνα Ευνουχίδου σε τρία έργα, υπό την διεύθυνση του Παύλου Κόρδη. 

"Το piano στα forte του" έχει σκοπό να παρουσιάσει στο αττικό κοινό εξαιρετικούς πιανίστες ανεξαρτήτως ηλικίας και εμπειρίας. Στην φετινή έκδοση του κύκλου, η δημογραφική ποικιλία των σολίστ είναι χαρακτηριστική, καθότι οι οκτώ προέρχονται από τέσσερις διαφορετικές ελληνικές πόλεις, δίνοντας έτσι ένα μικρό δείγμα του ταλέντου του μουσικού πληθυσμού της χώρας. 

Ναταλία Μιχαηλίδου "Ταξίδι στην Γαλλία"
Δόμνα Ευνουχίδου - Θοδωρής Ιωσηφίδης - Χρίστος Παπαγεωργίου - Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων "Mozart! (ΙΙΙ)"
Γρηγόρης Ιωάννου "Ρωσικό Πιανόραμα"
Αγάπη Τριανταφυλλίδη "Μινιατούρες"
Γιώργος Φράγκος "Εικόνες"
Στέφανος Θωμόπουλος "Από τον Liszt στον 20ό αιώνα"

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (10)

Εισιτήρια

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 5€ (μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, άνεργοι, ΑμΕΑ), 10€ (γενική είσοδος), 15€ (διακεκριμμένη θέση), 20€ (οικογενειακό), και 40€ (τα πέντε ρεσιτάλ).

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020