Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Παιδί

"Ο Χιονάνθρωπος και το κορίτσι. Πόσο μεγάλο είναι ένα "πάντα";" του Ευγένιου Τριβιζά

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

"Ο Χιονάνθρωπος και το κορίτσι. Πόσο μεγάλο είναι ένα "πάντα";" του Ευγένιου Τριβιζά

0.0
Περιγραφή
Ένα κορίτσι που ζητά από τον χιονάνθρωπό της να μείνει μαζί της για πάντα. Κι ένας χιονάνθρωπος που κάνει τα πάντα για να το καταφέρει… Υπάρχει, όμως, ελπίδα για πάντα;

Τη μουσικοθεατρική παράσταση "Ο Χιονάνθρωπος και το κορίτσι. Πόσο μεγάλο είναι ένα "πάντα";", βασισμένη στο γνωστό παραμύθι του "ποιητή παραμυθιών" Ευγένιου Τριβιζά, παρουσιάζει η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία (Αρσάκεια – Τοσίτσεια Σχολεία) την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 9.00 μ.μ. στο Ηρώδειο για μία μόνο παράσταση. Τη μουσική συνέθεσε ειδικά για την παράσταση ο Γιώργος Χατζηνάσιος. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τα σκηνικά και τα κοστούμια η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου, το σχεδιασμό φωτισμών ο Γιώργος Τέλλος και τις βίντεο-προβολές ο Χρήστος Μαγκανάς.

Υπόθεση του έργου
Η ιστορία ενός χιονάνθρωπου και ενός κοριτσιού: Eνός κοριτσιού που φτιάχνει έναν χιονάνθρωπο και του ζητάει να μη λιώσει ποτέ. Ενός χιονάνθρωπου που, για να κρατήσει την υπόσχεσή του, ξεκινάει για το πιο μακρινό και επικίνδυνο ταξίδι που μπορεί να φανταστεί κανείς. το ταξίδι για τον Βόρειο Πόλο. Αψηφώντας τον Χρυσό Εχθρό που τον πυρπολεί με φλογισμένα βέλη, τους Λασπάνθρωπους που τον καταδιώκουν για να τον λασποβολήσουν και χίλιους δυο κινδύνους ακόμα, είναι αποφασισμένος να φτάσει στα παντοτινά, παραμυθένια χιόνια.

Είναι η ιστορία όλων των κοριτσιών που φτιάχνουν έναν χιονάνθρωπο και του ζητάνε να μη λιώσει ποτέ, όλων των χιονάνθρωπων που για να κρατήσουν την υπόσχεσή τους επιχειρούν το ακατόρθωτο.

Στην παράσταση συμμετέχουν οι:
Θανάσης Αλευράς, Χάρις Ανδριανός, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Νάντια Κοντογεώργη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Δημήτρης Πιατάς, Χρήστος Σπανός, Τώνια Σωτηροπούλου. 

Μαζί τους οι ηθοποιοί: Μάριος Κρητικόπουλος, Χρήστος Νικολάου, Ιωάννα Πιατά, Κατερίνα Σούσουλα, Δημήτρης Τσακάλας. 

Στο ρόλο της Μαριάνας και των Διδύμων: μαθητές των Αρσακείων Σχολείων.

Τα τραγούδια αποδίδουν ο Μουσικός Όμιλος των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης και η Χορωδία GraduArti των αποφοίτων σε μουσική διδασκαλία της Χριστίνας Βαρσάμη-Κούκνη. Μουσική διεύθυνση: Στάθης Σούλης. Ενορχήστρωση - επεξεργασία μουσικού υλικού: Θωμάς Κοντογεώργης.

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν υπέρ του Ταμείου Υποτροφιών των Σχολείων της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας. 

Φωτογραφίες & Βίντεο (6)

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 20€ (άνω διάζωμα), 25€ (Γ΄ ζώνη), 30€ (Β΄ ζώνη), 38€ (Α΄ ζώνη), 45€ (διακεκριμένη ζώνη), 20€ (Γ΄ ζώνη), 22€ (Β΄ ζώνη), 25€ (Α΄ ζώνη), 32€ (διακεκριμένη ζώνη). 

Προπώληση εισιτηρίων: από τα εκδοτήρια και το τηλεφωνικό κέντρο τής Λογισμικής (Πανεπιστημίου 39, τηλ.: 210-7234567), από τα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα και από τους διαδικτυακούς τόπους ticketservices.gr και tickets.public.gr

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017