Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Ομαδική εικαστική έκθεση "Εκ του Οράν το Εράν"

Δωρεάν εκθέσεις

Ομαδική εικαστική έκθεση "Εκ του Οράν το Εράν"

0.0
Περιγραφή
Το project #23 #24 Αποφθέγματα συνεχίζεται με την πέμπτη ομαδική εικαστική έκθεση στην καρδιά της Αθήνας, στο Κολωνάκι, στον χώρο του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου με θέμα την αρχαία Ελληνική φράση "εκ του οράν το εράν" που σημαίνει ότι από αυτά που βλέπουμε (δημιουργείται) ο έρωτας.

Εγκαίνια: Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου και ώρα 5-9μ.μ.

Το concept, η οργάνωση και η επικοινωνία της έκθεσης ανήκει στον εκπαιδευτικό και διοργανωτή εικαστικών εκθέσεων Δημήτρη Λαζάρου, ο οποίος σημειώνει σχετικά με την έκθεση:
"Όσα βλέπουμε από τη στιγμή που εμφανίστηκε ο άνθρωπος είναι μια συνεχή αποκάλυψη για τον ίδιο. Όμως ο άνθρωπος είναι και εμπειρίες, είναι και συναίσθημα. Και ένα από τα συναισθήματα που μπορεί να σημαίνει χαρά αλλά και πόνο που διδάσκει, μεταμορφώνει και εξελίσσει είναι και ο έρωτας. Έρωτας που τη φλόγα του την αισθανόμαστε με την πάροδο του χρόνου ή έρωτα που ένα βλέμμα αρκεί να καθηλώσει την ψυχή. Αυτόν τον έρωτα που σε καθηλώνει, που σε τονώνει, σε θρέφει με εικόνες και συναισθήματα, σε απομονώνει, σε μαθαίνει, σου αποκαλύπτει και σε δεσμεύει προκαλεί η Τέχνη. Τον έρωτα που δε μπορεί να διαχειριστεί ένας καλλιτέχνης, αλλά τον αφήνει εκούσια ή ακούσια να τον παρασύρει στη δημιουργία. Και η δημιουργία είναι φως για τον ίδιο και τροφή για τους άλλους. Από αυτά που βλέπουμε (δημιουργείται) η Τέχνη ή μάλλον η Ζωή!!"

Συμμετέχουν οι εικαστικοί:
Irina Bodryaga – Jocasta M. – Jolanta Rutkowska – Maria Papa – Natalia Nika – Stella Papa – Tinatin Adamia – Θεόδωρος Ελευθεριάδης – Κατερίνα Θεοδωρακοπούλου – Δημήτρης Κατσαβέλης – Σελίνα Κρητικού – Νίκη Κυριάκη – Ευαγγελία Λιάσκου – Σοφία Νάκη – Αθηνά Νταναβάρα – Γιώργος Ξευγένης – Μαρία Πατσούνη – Θοδωρής Τριφύλλης – Τιμολέων Τσίλης – Αριστείδης Χρυσανθόπουλος

Παράλληλη εκδήλωση:
Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στις 6μ.μ. παρουσιάζεται με ελεύθερη είσοδο η εκδήλωση "Το Ρέικι στη ζωή μας" από τη συμμετέχουσα εικαστικό Natalia Nika η οποία είναι Δασκάλα Ουσούι Ρέικι Ρυόχο, Μάστερ Δασκάλα Καρούνα Ρέικι, Σιχάν Κόμιο Ρέικι Δο, Διπλωματούχος Μάστερ Δασκάλα Ρέικι στην Ρωσία και μέλος του Παγκόσμιου Συλλόγου των Επαγγελματιών του Ρέικι.

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (22)
Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή ΑΘΗΝΑ
Δευτέρα 17:00 - 21:00
Τρίτη 17:00 - 21:00
Πέμπτη 17:00 - 21:00
Παρασκευή 17:00 - 21:00
Σάββατο 12:00 - 16:00

12 Φεβρουαρίου 2024 - 24 Φεβρουαρίου 2024

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo