Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
Close Fliters
Current city
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Ομαδική έκθεση "What Defines Us?"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
ομαδική έκθεση

Ομαδική έκθεση "What Defines Us?"

0.0
Περιγραφή
Τι μας καθορίζει? Πορευόμαστε και διαμορφωνόμαστε μέσα από ένα πλέγμα γεγονότων, στιγμών και αποφάσεων. Ένα ταξίδι στην μνήμη αποκαλύπτει πολύτιμες στάσεις, μικρές και μεγάλες, σημαντικές και ασήμαντες, έντονες αλλά και ισχνές να έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους.

Ένας δυνατός έρωτας και μια απώλεια που μας στιγμάτισε, ένα ζήτημα υγείας που κληθήκαμε να παλέψουμε, ένα πρόβλημα που μας έκανε να ξεπεράσουμε τα όρια μας, μια γνωριμία που άλλαξε την καθημερινότητά μας. Μια αξέχαστη συναυλία, ένα βιβλίο που αγαπήσαμε, μια έκθεση που μας επηρέασε δημιουργικά, μια ταινία που άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο γύρω μας. Μεγαλώνουμε στο σώμα του χρόνου, με επιτυχίες και χαμένα όνειρα, συγκεντρώνοντας εμπειρίες, μουσική, τέχνες, ταξίδια, όλα όσα μας φτιάχνουν, άνθρωποι, τόποι, καταστάσεις, είναι η δική μας ιστορία. Η ζωή και το έργο μας.

Ο Παναγιώτης Βούλγαρης και η Mary Cox, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 6 χρόνων από τον Οκτώβριο του 2016, που ανέλαβαν να συνεχίσουν το εγχείρημα του χώρου τέχνης στο διαμέρισμα της Φωκιανού, μας καλούν να βιώσουμε μια ενδοσκοπική ομαδική έκθεση με έργα 17 καλλιτεχνών, διερευνώντας αυτό που μας καθορίζει.

Συμμετέχοντες: Ines Benaki, John Bicknell, Παναγιώτης Βούλγαρης, Αλέξανδρος Γεωργίου, Mary Cox, Παναγιώτης Δαραμάρας, Sarah Ettlinger, Μαριέττα Καλλονά, Νίνα Κοταμανίδου, Κέλλυ Κουμαριανού, Γιώργος Κωστάκης, Δέσποινα Πανταζή, Διονύσιος Παππάς, Λία Πέτρου, Geeta Roopnarine, Χριστίνα Σύλβια Σημαντήρα, Τζώρτζια Τουλιάτου.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βούλγαρης και Mary CoxΦωτογραφίες & Βίντεο (8)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022
art&life logo