Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Παυλίνα Μπεχράκη και al3X! έκθεση "Wonderlies"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Παυλίνα Μπεχράκη και al3X! έκθεση "Wonderlies"

0.0
Περιγραφή
Στην the Project Gallery παρουσιάζεται η έκθεση "Wonderlies" της Παυλίνας Μπεχράκη και του al3X!.
 
A Wonderland full of lies.
Τα socialmedia έχουν φέρει τους πάντες πιο κοντά και μας έχουν προσφέρει πρόσβαση σε έναν εκτεταμένο εικονικό κόσμο. Ωστόσο, μελέτες έχουν δείξει ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν μια σκοτεινή πλευρά – μας επηρεάζουν να προβάλλουμε μια εξιδανικευμένη εκδοχή του εαυτού μας που απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Το συνεχές μπαράζ φιλτραρισμένων εικόνων και προσεκτικά δημιουργημένων αναρτήσεων μας κάνει να νιώθουμε ανασφάλεια και έλλειψη σύγκρισης. 

Τα social media έχουν δημιουργήσει έναν εικονικό κόσμο όπου οι άνθρωποι μπορούν να δημιουργήσουν και να προβάλουν μια εξιδανικευμένη εκδοχή του εαυτού τους. Αυτό έχει δημιουργήσει έναν κύκλο σύγκρισης, που οδηγεί σε χαμηλή αυτοεκτίμηση και αισθήματα ανασφάλειας. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτό που βλέπουμε είναι συχνά μια ψευδαίσθηση της πραγματικότητας και είναι ευθύνη μας να δημιουργήσουμε μια ρεαλιστική εικόνα του εαυτού μας.

Η έκθεση Wonderlies διερευνά και αποτυπώνει το φαινόμενο της ψεύτικης ζωής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις έντονες διαφορές της από την πραγματική μας ζωή.

Εγκαίνια έκθεσης: 01.04.2023, ώρα 18.00 – 23.00

Δείτε που παίζεται (0)

Accesibility
ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Φωτογραφίες & Βίντεο (5)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo