Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΔΕΛΦΟΙ
(C)ART&LIFE 2020
A
Θέατρο

Performance "Linder" στους Δελφούς

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Performance "Linder" στους Δελφούς

0.0
Περιγραφή
H καταξιωμένη καλλιτέχνιδα έρχεται για ένα πρόγραμμα καλλιτεχνικής φιλοξενίας και μία ξεχωριστή performance τον Μάιο στους Δελφούς.

Λίγο πριν την ατομική της έκθεση στην Hayward Gallery του Λονδίνου, η καταξιωμένη Βρετανίδα καλλιτέχνις Linder Sterling (Λίβερπουλ, 1954) έρχεται στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα φιλοξενίας του PCAI σε Αθήνα και Δελφούς, σε επιμέλεια της Κίκας Κυριακάκου. Το πρόγραμμα θα κορυφωθεί την Τρίτη 21 Μαΐου, με μία περφόρμανς της καλλιτέχνιδας στο πρώην Παβιγιόν Πικιώνη, πλέον "πι", στους Δελφούς.

Η Linder είναι ευρέως γνωστή για το φωτογραφικό της έργο, το ριζοσπαστικό φεμινιστικό φωτομοντάζ και την συγκρουσιακή της περφόρμανς, αλλά και ως πρώην front-woman του post-punk γκρουπ Ludus. Στην Ελλάδα το έργο της πρωτοπόρου δημιουργού παρουσιάστηκε πρόσφατα στην έκθεση του PCAI, Sheltered Gardens, την περίοδο 2022-2023, στον Βοτανικό Κήπο Διομήδους, καθώς επίσης και στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης ΕΜΣΤ, το 2024, στο πλαίσιο της παρουσίασης της ομώνυμης έκδοσης. 

Επιμέλεια: Κίκα Κυριακάκου

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (2)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη (με προκράτηση) εδώ.

Πληροφορίες: pcai.gr, [email protected]
και τηλεφωνικά: +30 2104060088
(Δευτέρα-Παρασκευή: 9πμ-5μμ)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo