Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Παιδί

Γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

0.0
Περιγραφή
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) υποδέχεται τα Χριστούγεννα, με ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων, για μικρούς και μεγάλους, στο Μουσείο Αργυροτεχνίας.

Αναλυτικά:
• Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου (ώρες 10:00 και 14:00) πραγματοποιείται δημιουργικό χριστουγεννιάτικο εργαστήρι για ενήλικες. Οι συμμετέχοντες, υπό την καθοδήγηση του εικαστικού Χρήστου Κόλλια, θα κατασκευάσουν μοναδικά χειροποίητα χριστουγεννιάτικα δεντράκια από σύρμα και χάντρες μέσα σε γυάλινους θόλους.

• Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου (ώρα 12:00) παρουσιάζεται η μουσικοαφηγηματική παράσταση "Το δέντρο του κόσμου και άλλες χριστουγεννιάτικες ιστορίες", για οικογένειες με παιδιά, ηλικίας 6 έως 13 ετών. Τι συμβαίνει την Άγια Νύχτα των Χριστουγέννων γύρω από το στολισμένο δέντρο; Το μαγικό δέντρο είναι φορτωμένο με ιστορίες από όλο τον κόσμο. Ελάτε να τις ακούσουμε μαζί!
Αφήγηση: Ναντίνα Κυριαζή
Μουσική συνοδεία: Θάνος Σταυρίδης

• Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου (ώρα 18:00) κουιντέτο πνευστών και εγχόρδων παρουσιάζει αγαπημένες κλασικές και τζαζ χριστουγεννιάτικες συνθέσεις.

• Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου (ώρα 12:00) οργανώνεται η παράσταση αφήγησης "Τα Χριστούγεννα του ΠΛΑΤΣ" από την ομάδα αφήγησης "Παραμυθοκαμώματα". Η παράσταση απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά, ηλικίας 3 έως 5 ετών, και περιλαμβάνει εύθυμες ιστορίες ζώων, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της προσχολικής ηλικίας όπου πρωταγωνιστούν η μουσική, το τραγούδι, η κίνηση, οι εναλλαγές φωνών και ρόλων.
Αφήγηση: Βιργινία Κοκκίνου και Ειρήνη Νικολακοπούλου
Πρωτότυπη Μουσική: Ειρήνη Νικολακοπούλου

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Η συμμετοχή στις δράσεις είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 26510 64065 (καθημερινά εκτός Τρίτης, 10:00-17:00) 

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo