Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Brian Rochefort ατομική έκθεση "Stellar Gems"

Δωρεάν εκθέσεις, Μένουμε Σπίτι - Εκθέσεις

Brian Rochefort ατομική έκθεση "Stellar Gems"

0.0
Περιγραφή
H γκαλερί Bernier/Eliades παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Αμερικανού καλλιτέχνη Brian Rochefort, με τίτλο "Stellar Gems".
Είναι η πρώτη φορά που ο καλλιτέχνης εκθέτει στην γκαλερί και στην Αθήνα.

Ο Brian Rochefort (γ. 1981, ΗΠΑ) δημιουργεί συναρπαστικά κεραμικά γλυπτά που θυμίζουν μορφές ή φαινόμενα της φύσης. Κάθε έργο αποτελείται από στρώματα πηλού τα οποία ο καλλιτέχνης σπάζει επανειλημμένα και χτίζει ξανά, σχολαστικά για μια χρονική περίοδο, στη συνέχεια τα ψήνει, τα βάφει και τα επισμαλτώνει. Τα έργα ολοκληρώνονται ύστερα από πολλαπλά ψησίματα, ή όπως ο καλλιτέχνης λέει, "τόσα πολλά μέχρι να μην μπορώ να ψήσω άλλο. "
Όλα τα έργα του Rochefort όπως και ο τίτλος τους, είναι προϊόν έμπνευσης από τα ταξίδια του καλλιτέχνη σε απομακρυσμένες περιοχές σε όλο τον κόσμο, όπως ο Βολιβιανός Αμαζόνιος, το Σερενγκέτι στην Τανζανία, το Τροπικό Δάσος στον Ισημερινό, προστατευμένους υφάλους στην Αφρική, τα νησιά Γκαλαπάγκος και πολλά άλλα μέρη.

Ο τίτλος των περισσότερων εκθέσεων του καλλιτέχνη συνήθως προκύπτει μετά από σενάρια που κάνει ο ίδιος για την καταστροφή του κόσμου.

Η τελευταία του έκθεση "Stellar Gems" στην γκαλερί Benrier/Eliades, περιγράφει τα αντικείμενα που βρίσκονται πλέον στη γη, όταν ένας φανταστικός κομήτης ή αστεροειδής, πλήττει τον πλανήτη και δημιουργεί χαοτικά συντρίμμια.

Σημείωση: Η επίσκεψη στην γκαλερί γίνεται κατόπιν ραντεβού.

Μπορούμε να δούμε την έκθεση και ψηφιακά εδώ.

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή
Καθημερινά 00:00 - 23:59

3 Απριλίου 2021 - 23 Μαΐου 2021

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021