Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
Close Fliters
Current city
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Διαδικτυακά Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών

Μένουμε Σπίτι - Διάφορα

Διαδικτυακά Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών

0.0
Περιγραφή
Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ σε συνεργασία με το Ε.Κ.Α.Β. και το CSI Institute διοργανώνουν δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα πρώτων βοηθειών.

Πρόκειται για τη ζωντανή μετάδοση μίας σειράς 4 μαθημάτων, για πολίτες όλων των ηλικιών, με αντικείμενο την άμεση αντιμετώπιση απειλητικών ή μη καταστάσεων για τη ζωή.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα, μπορούν να μπουν στο oloimaziboroume.gr και να συμπληρώσουν την αντίστοιχη φόρμα εγγραφής.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 22 Ιουνίου, 29 Ιουνίου, 6 Ιουλίου και 13 Ιουλίου, από τις 18:00 έως τις 19:00.

Η θεματολογία των 4 μαθημάτων είναι η παρακάτω:
• 1ο Μάθημα: Απελευθέρωση αεραγωγού από πτώση γλώσσας, Πνιγμονή από ξένο σώμα, Θέση ασφαλείας σε περίπτωση λιποθυμίας.
• 2ο Μάθημα: Αντιμετώπιση ανακοπής, ΚΑΡΠΑ, Αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής, Θέση ασφαλείας σε περίπτωση ανάνηψης ή λιποθυμίας.
• 3ο Μάθημα: Πνιγμός, Υποθερμία – Θερμοπληξία, Τραύμα Κεφαλής, Κατάγματα διαστρέμματα – Ακινητοποίηση, Εξωτερική αιμορραγία – Ρινορραγία, Εγκαύματα, Δάγκωμα φιδιών – ζώων, τσιμπήματα εντόμων, Ηλεκτροπληξία.
• 4ο μάθημα: Οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, Αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, Σπασμοί – κρίση επιληψίας, Μέθη, Άσθμα, Υπογλυκαιμία, Αλλεργία – αλλεργικό shock, Δηλητηρίαση.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι συγκεκριμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, αν κάποιος έχει απορίες ή χρειάζεται διευκρινίσεις, μπορεί να γράψει την ερώτηση του στο CHAT, το οποίο θα βρίσκεται εντός της εκπαιδευτικής πλατφόρμας.
Μετά το πέρας του μαθήματος, οι διασώστες εκπαιδευτές θα είναι σε θέση να απαντούν "ζωντανά" στις ερωτήσεις, που θα τους έχουν υποβάλλει ηλεκτρονικά οι ενδιαφερόμενοι.
Οι διαλέξεις θα μαγνητοσκοπούνται και θα υπάρχει η δυνατότητα on demand παρακολούθηση τους στο oloimaziboroume.gr. 

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή
Τετάρτη 18:00 - 19:00

22 Ιουνίου 2022 - 13 Ιουλίου 2022

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022
art&life logo