Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Διαδικτυακή συζήτηση "Ζήσε χωρίς εκφοβισμό: Στείλε το δικό σου μήνυμα"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Διαδικτυακή συζήτηση "Ζήσε χωρίς εκφοβισμό: Στείλε το δικό σου μήνυμα"

0.0
Περιγραφή
Το ΚΜΟΠ - Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας και η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνουν διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο "Ζήσε χωρίς εκφοβισμό: Στείλε το δικό σου μήνυμα".

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 5 Μαρτίου και ώρα 17:30 μέσα από τις ακόλουθες διαδικτυακές πλατφόρμες:
youtube
www.streaming.kmaked.eu/

H εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Live Without Bullying για την πρόληψη και αντιμετώπιση του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού που υλοποιεί το ΚΜΟΠ, και με αφορμή την 6η Μαρτίου, η οποία έχει οριστεί από το Υπουργείο Παιδείας ως Πανελλήνια Ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού, και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Καλλιτέχνες, αθλητές, εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής και ειδικοί σε θέματα εκφοβισμού ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και ψυχικής ενδυνάμωσης στα παιδιά κατά του φαινομένου του εκφοβισμού.

Οι ομιλητές που θα λάβουν μέρος είναι μεταξύ άλλων οι: Νίκη Κεραμέως, Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Λευτέρης Αυγενάκης, Υφυπουργός Αθλητισμού, Γεώργιος Γεωργαντάς, Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Παπαπροδρόμου, Υποστράτηγος ε.α. – Πρώην Δ/ντης Δ/νσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Δρ. Αντωνία Τορρένς, Γενική Διευθύντρια ΚΜΟΠ, Εκπαιδευτική Ψυχολόγος και Υπεύθυνη Προγράμματος "Live Without Bullying", Αλέξανδρος Κόπτσης, Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Δρ. Γεώργιος Κόσυβας, Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής, Δημήτρης Παπαστεργίου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Τρικκαίων, Annemie Drieskens, Πρόεδρος της COFACE Families Europe.

Οι καταξιωμένοι αθλητές που θα τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση είναι οι: Βούλα Πατουλίδου, Άγγελος Χαριστέας, Χρήστος Κωνσταντινίδης.

Οι καλλιτέχνες που θα δώσουν το δικό τους θετικό μήνυμα για την καταπολέμηση του εκφοβισμού είναι οι: Μιχάλης Χατζηγιάννης, Πάνος Μουζουράκης, Stavento.

Στη συζήτηση θα είναι μαθητές από το Ειδικό Σχολείο Θερμαϊκού Κ. Μακεδονίας, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Φαλήρου, το 6ο Διαπολιτισμικό Σχολείο Ελευθερίου- Κορδελιού Θεσσαλονίκης και το 3ο και 5ο Δημοτικό Σχολείο Μενεμένης Κ. Μακεδονίας.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μαρία Σαμολαδά.

Αναλυτικό πρόγραμμα.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021