Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

ΔιασκεδάΖΟΥΜΕ την Αποκριά: "Σαν παράσταση"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

ΔιασκεδάΖΟΥΜΕ την Αποκριά: "Σαν παράσταση"

0.0
Περιγραφή
Ανοίγει το Τριώδιο και το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσιάζει διαδικτυακά τρεις ξεχωριστές μουσικές εκδηλώσεις για καλό σκοπό σε ένα θεματικό αφιέρωμα με τίτλο "διασκεδάΖΟΥΜΕ την Αποκριά".

• 4/3 "Σαν παράσταση"
Την βραδιά της Τσικνοπέμπτης 4/3, επτά μουσικοί, τραγουδιστές και ηθοποιοί σε ένα πρόγραμμα "Σαν παράσταση" που θα μας φέρει τον Ελληνικό κινηματογράφο και το Ελληνικό θέατρο στο σπίτι μας.
Μια μουσικοθεατρική παράσταση, βασισμένη σε διαχρονικά και πολυαγαπημένα τραγούδια του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου.
Τραγούδια- ιστορίες, με έντονο θεατρικό περιεχόμενο, αναπαραστάσεις μικρών στιγμιότυπων της μεγάλης και μικρής οθόνης, οι οποίες έμειναν αναλλοίωτες στη μνήμη και τις καρδιές όλων.
Συντελεστές παράστασης: Γεροφώτη Μέλα, Ζώης Πάνος, Μαλκουτζή Νόνικα, Σπύρος Ρασσιάς - Piano, Δημήτρης Αραμπατζής - Αccordion, Γιώργος Σμυρνής - Bass, Νίκος Βαργιαμίδης - Drums.

Η δράση αυτή υποστηρίζει τον "Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών"
Τραπεζικός Λογαριασμός στήριξης:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
GR34 0172 2520 0052 5208 4862 875

Η μετάδοση της εκδήλωσης θα γίνει από τη σελίδα του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook και από την διαδικτυακή πλατφόρμα eStage.gr

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021