Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Διεθνές διαδικτυακό Σεμινάριο "Πανδημίες: Ιστορίες από το πεδίο δράσης"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Διεθνές διαδικτυακό Σεμινάριο "Πανδημίες: Ιστορίες από το πεδίο δράσης"

0.0
Περιγραφή
Διεθνές Διαδικτυακό Σεμινάριο, με τίτλο: "Πανδημίες: Ιστορίες από το πεδίο δράσης", θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου και ώρα 17:00.Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης στην Ψηφιακή Επικοινωνία του ΑΠΘ, σε συνεργασία με τη Διεθνή Οργάνωση "World Learning".

Προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό μοιράζονται την επαγγελματική εμπειρία τους και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν από τη διαχείριση της πανδημίας, τη δημοσιογραφική της κάλυψη και την αντίδραση των ανθρώπων σε αυτήν.

"Επιτυχίες και αποτυχίες στη διαχείριση της πανδημίας", "Θεωρίες συνωμοσίας και αντί-εμβολιαστικό κίνημα" και "Δεοντολογία και δημοσιογραφική κάλυψη της πανδημίας" είναι οι θεματικές που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου ενώ στο επίκεντρο της εκδήλωσης θα βρεθεί η περίπτωση της Θεσσαλονίκης.

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα ξεκινήσει με τον χαιρετισμό του Πρύτανη του ΑΠΘ, Καθηγητή Νικολάου Γ. Παπαϊωάννου.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:
- Ο Επιδημιολόγος, Επικεφαλής του Γραφείου του CDC (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών-ΗΠΑ) στην Ουκρανία, Υπεύθυνος για τη διαχείριση της αντιμετώπισης της Covid-19,Dr. EzraBarzilay. Ο κορυφαίος Επιδημιολόγος είναι Έλληνας με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη.
- Ο Ανθρωπολόγος και Φωτογράφος Δημήτριος Μπούρας.
- Ο διαπιστευμένος Φωτορεπόρτερ για την Ευρωπαϊκή Ένωση, ειδικευμένος στην κάλυψη ανθρωπιστικών κρίσεων, Αλέξανδρος Μιχαηλίδης.

Συντονιστής θα είναι ο Πρόεδρος του Κέντρου Έρευνας και Καινοτομίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης στην Ψηφιακή Επικοινωνία του ΑΠΘ, Αν. Καθηγητής του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, Νικόλαος Παναγιώτου.

Επίσημη γλώσσα εργασίας: αγγλική. 

Για την παρακολούθηση είναι απαραίτητη η προεγγραφή εδώ. Στο ίδιο σύνδεσμο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να θέσουν ερωτήματα σχετικά με τη θεματολογία του Σεμιναρίου (στην ελληνική γλώσσα). Τα ερωτήματα θα απαντηθούν κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021