Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Εγγραφές σε διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο "Τεχνητή νοημοσύνη: μία συνανακάλυψη"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Εγγραφές σε διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο "Τεχνητή νοημοσύνη: μία συνανακάλυψη"

0.0
Περιγραφή
Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη διοργανώνει διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα "Τεχνητή νοημοσύνη: μία συνανακάλυψη". Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές, εκπαιδευτικούς, ερευνητές και όλους όσοι ενδιαφέρονται για το πεδίο της τεχνητής νοημοσύνης και της εξελίξεις στον τομέα αυτό. Η οργάνωση του προγράμματος γίνεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Τεχνητής Νοημοσύνης (EETN). Συντονιστής είναι ο Δρ. Γιώργος Γιαννακόπουλος, συνεργαζόμενος ερευνητής του ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος" και μέλος ΔΣ της ΕΕΤΝ.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο θα διενεργηθεί σε 10 δίωρες εβδομαδιαίες διαδικτυακές συναντήσεις μέσω της πλατφόρμας webex, κάθε Πέμπτη και ώρες 18.00 – 20.00. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Διάρκεια σεμιναρίου: 26 Νοεμβρίου 2020 – 25 Φεβρουαρίου 2021

Σκοπός του σεμιναρίου:
Μέσα από τη σειρά αυτών των διαλέξεων θα συν-ανακαλύψουμε τη σημερινή κατάσταση και τις εφαρμογές της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΤΝ) στη χώρα μας, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα εξερευνήσουμε επίσης και το μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης, τι περιμένουμε από τομείς έρευνας που τώρα αναδεικνύονται και σύντομα θα βρουν εφαρμογή στην καθημερινότητα του ανθρώπου.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας webex. Στους συμμετέχοντες θα στέλνεται κάθε Πέμπτη ο σύνδεσμος τον οποίο θα χρησιμοποιούν για την είσοδο τους στην πλατφόρμα και την παρακολούθηση του σεμιναρίου.

Απαραίτητη η ηλεκτρονική εγγραφή στον σύνδεσμο.
Εγγραφές έως και την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020.

Αναλυτική παρουσίαση - πρόγραμμα.

Για διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη, Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 9.00 – 17.00, στα τηλέφωνο 216 900 3700, 216 900 3722 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Η πρώτη συνάντηση είναι δωρεάν.
Κόστος συμμετοχής: 40€ 

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021