Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Φίλιππος Τσιάρας έκθεση "Alexander The Great"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Φίλιππος Τσιάρας έκθεση "Alexander The Great"

0.0
Περιγραφή
Η Τhe Blender Gallery, σε συνεργασία με τη Varvara Roza Galleries, είναι στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσει μια έκθεση με νέα έργα του διεθνούς φήμης καλλιτέχνη από τη Νέα Υόρκη, Φίλιππου Τσιάρα.

Ως ζωγράφος, φωτογράφος, κεραμιστής, γλύπτης που επεξεργάζεται χαλκό και γυαλί, η δουλειά του Τσιάρα αγγίζει σχεδόν όλες τις μορφές τέχνης. Με την εννοιολογική σημασία, ο Τσιαράς πιστεύει ότι "κάθε έκθεση πρέπει να περιέχει ένα απροσδόκητο στοιχείο έκπληξης".

Τα νέα έργα του Τσιάρα, τα οποία θα παρουσιαστούν στη The Blender Gallery, από τις 30 Μαΐου έως τις 30 Ιουνίου, πράγματι ερευνούν τον κόσμο ενός εμμονικού -με τον πουαντιγισμό- καλλιτέχνη, ο οποίος αγαπά τις προσωπογραφίες. — Η ΤΕΛΕΙΑ του Τσιάρα —, μικρή αλλά με μεγάλη δύναμη, μεταλλάσσει τους πολλούς μύθους για το Μέγα Αλέξανδρο σε ένα εναλλασσόμενο όραμα του ιστορικού θρύλου. Ο Μέγα Αλέξανδρος εγχέεται με μυριάδες ζωγραφισμένες πολύχρωμες συντεταγμένες, που συνορεύουν με αυτό που ο Τσιάρας αποκαλεί "το επιστημονικό του αισθησιασμού", ή με αρχαϊκούς όρους, ένα σύγχρονο Ελλληνό-Ρωμαϊκό μωσαϊκό. [...]

Τα πορτραίτα του Αλεξάνδρου είναι μια Ιμπρεσιονιστική και Σουρεαλιστική εισβολή στην ιστορία των πορτραίτων και στη μνήμη αυτού του εμβληματικού γίγαντα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Kυριακή 30 Μαΐου, 17:00-22:00. 

Για να περιηγηθείτε στην έκθεση μέσα από την οθόνη του υπολογιστή σας πατήστε εδώ.

Δείτε που παίζεται (0)

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
Φωτογραφίες & Βίντεο (3)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021