Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

"Η αφήγηση στην τέχνη" ψηφιακό παιχνίδι για μεγάλους

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

"Η αφήγηση στην τέχνη" ψηφιακό παιχνίδι για μεγάλους

0.0
Περιγραφή
Το Ψηφιακό Παιχνίδι για Μεγάλους, η επιτυχημένη σειρά διαδικτυακών ξεναγήσεων που έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με το πρόγραμμα θάλλω ειδικά για άτομα άνω των 65 ετών, ξεκινά και πάλι με το πρόγραμμα "Η αφήγηση στην τέχνη".

Με αφορμή τη νέα περιοδική έκθεση του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή "Μνήμες λουσμένες στο όνειρο" μελετιούνται οι αφηγηματικές ιδέες 8 σπουδαίων καλλιτεχνών του 19ου και 20ου αιώνα. Ήρωες που ξεπηδούν από σελίδες μυθιστορημάτων και επικών ποιημάτων περιοδεύουν με ακροβάτες και ταχυδακτυλουργούς και ξετυλίγουν την ιστορία της αφήγησης στην τέχνη.

Στο πλαίσιο του νέου προγράμματος θα πραγματοποιηθούν 4 συναντήσεις, εμπνευσμένες από την περιοδική έκθεση του Ιδρύματος.

5 Οκτωβρίου: Balthus – Ανεμοδαρμένα Ύψη & Pablo Picasso

19 Οκτωβρίου: Georges Braque – Θεογονία & Joan Miró

2 Νοεμβρίου: Fernand Léger – Τσίρκο & Henri Matisse

16 Νοεμβρίου: Henri de Toulouse-Lautrec – Δώδεκα λιθογραφίες & Aristide Maillol

Το Ψηφιακό Παιχνίδι για Μεγάλους προσφέρεται δωρεάν, πραγματοποιείται μέσω Zoom και μπορούν να το παρακολουθήσουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο.

Οι ψηφιακές δράσεις του Ιδρύματος για άτομα της τρίτης ηλικίας ανοίγουν νέους δρόμους σε κόσμο που δεν έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στην Αθήνα και να γνωρίσει τη Συλλογή από κοντά. Παράλληλα, ενισχύουν τη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθηση και ενθαρρύνουν τη χρήση ψηφιακών εργαλείων.

Η δράση πραγματοποιείται διαδικτυακά, μέσω Zoom.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Ελεύθερη συμμετοχή με προεγγραφή, τηλεφωνικά στο 210 72 52 895, στην υποδοχή του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή ή ηλεκτρονικά στο goulandris.gr 

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo