Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Online Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής με τον Αλέξη Σταμάτη

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Online Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής με τον Αλέξη Σταμάτη

0.0
Περιγραφή
Ένα σεμινάριο δημιουργικής γραφής στο πλαίσιο "Συγγραφικό Εργαστήρι" διοργανώνει το Faust Culture με τον συγγραφέα Αλέξη Σταμάτη. Τα μαθήματα γίνονται στα πλαίσια του κύκλου: Σεμινάρια θεωρίας κειμένων, γραφής και δραματουργίας. 

Σκοπός του, όλοι οι ενδιαφερόμενοι που θα το παρακολουθήσουν να μπουν στα ενδοτέρα της συγγραφής και να αναπτύξουν την αποκλειστικά δική τους συγγραφική "φωνή". 

Τα μαθήματα εκτυλίσσονται με απόλυτη ασφάλεια μέσω web, σε μια ατμόσφαιρα διάδρασης και λογοτεχνικότητας μέσα από θεωρία αλλά και ασκήσεις.Μαζί με τον συγγραφέα ανιχνεύουμε τι σημαίνει αυτός ο "άλλος τρόπος να βλέπεις τα πράγματα" στον οποίο βασίζεται η λογοτεχνία.

Μπαίνουμε στην "κουζίνα" του πεζογράφου, και βλέπουμε πως δουλεύει με τα διάφορα "υλικά" που έχει στη διάθεσή του. Κι όλα αυτά με τη καθοδήγηση ενός έμπειρου πεζογράφου, ο οποίος εκτός από πολυετή και επιτυχημένη προσωπική συγγραφική διαδρομή και θεωρητική κατάρτιση, διαθέτει και μια μελετημένη μέθοδο προσέγγισης της λογοτεχνίας. Μαθητές του έχουν έως τώρα εκδώσει 31 βιβλία.

Από την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου μέσω web 18:00-20:00
Διάρκεια 16 ώρες / 8 συναντήσεις.

Δείτε που παίζεται (0)

Εισιτήρια

Για εγγραφή δείτε εδώ.
Για πληροφορίες και εγγραφές: Faust Culture τηλ.2103234095
Mail Αλέξη Σταμάτη: [email protected] 

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021