Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Ψηφιακός Νοέμβριος "Στρογγυλή τράπεζα: Το Επιχειρείν στο χώρο των βιντεοπαιχνιδιών"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Ψηφιακός Νοέμβριος "Στρογγυλή τράπεζα: Το Επιχειρείν στο χώρο των βιντεοπαιχνιδιών"

0.0
Περιγραφή
Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος διοργανώνει μια στρογγυλή τράπεζα με θέμα "Το Επιχειρείν στο χώρο των βιντεοπαιχνιδιών", στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ψηφιακού Νοεμβρίου 2020.

Ενώ στο παρελθόν απασχολούσε αποκλειστικά μια μειοψηφία παθιασμένων ανθρώπων, το βιντεοπαιχνίδι έγινε πια ευρέως δημοφιλές και μια από τις πλέον δυναμικές και σημαντικές πολιτιστικές βιομηχανίες, όσον αφορά τον κύκλο εργασιών. Το βιντεοπαιχνίδι αποτελεί επίσης αντικείμενο ειδικών προγραμμάτων δημόσιας ή ιδιωτικής πολιτικής.

Αλλά ποιοι είναι αυτοί οι διαφορετικοί μηχανισμοί χρηματοδότησης, που βρίσκονται στη διάθεση των δημιουργών βιντεοπαιχνιδιών; Καθότι η χρηματοδοτική υποστήριξη που απευθύνεται στην βιομηχανία του βιντεοπαιχνιδιού στοχεύει την ανανέωση αυτού του τομέα. Συμπαραστέκεται στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και διασφαλίζει την προώθησή τους όταν βγαίνουν στην αγορά. Αυτές οι ενισχύσεις μπορούν να λάβουν μέρος σε όλες τις φάσεις της ανάπτυξης καινούργιων βιντεοπαιχνιδιών. Η οικονομική βοήθεια στον τομέα των βιντεοπαιχνιδιών μπορεί να λάβει την μορφή εγγύησης, επιδότησης ή πίστωσης φόρου.

Αυτή η στρογγυλή τράπεζα θα μας δώσει την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ζωντανά τις παρεμβάσεις και να θέσουμε τις ερωτήσεις μας σε διάφορους ειδικούς του θέματος, Έλληνες και Γάλλους, από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Ομιλητές:
• Βασιλική Διαγουμά, Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Διεθνών Σχέσεων, ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας)
• Βασίλειος Καραβασίλης, διευθυντής του στούντιο eNVysoftworks – Πάτρα, Πρόεδρος του Συλλόγου Δημιουργών Ψηφιακών Παιχνιδιών Ελλάδας.
• Lionel Prevot, τμήμα βιντεοπαιχνιδιού, CNC (Εθνικό Κέντρο Κινηματογράφου)
• Μόνικα Τσιλιμπέρδη, Υπεύθυνη Διεύθυνσης Ανάπτυξης Σύγχρονης Δημιουργίας

Συντονιστής:
Νίκος Βογιατζής, συνιδρυτής και μέλος της διοικητικής ομάδας του Corallia 

Ταυτόχρονη μετάφραση.
Μπορούμε να στείλουμε τις ερωτήσεις μας χρησιμοποιώντας το #IFGdirect στο Twitter.

Δείτε την Στρογγυλή τράπεζα εδώ.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021