Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Ψηφιακός Νοέμβριος "Webinar: Η δημιουργία βιντεοπαιχνιδιών, δημιουργία νέων κόσμων"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Ψηφιακός Νοέμβριος "Webinar: Η δημιουργία βιντεοπαιχνιδιών, δημιουργία νέων κόσμων"

0.0
Περιγραφή
Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, διοργανώνει στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ψηφιακού Νοεμβρίου, ένα Webinar με θέμα "Η δημιουργία βιντεοπαιχνιδιών, δημιουργία νέων κόσμων".

To βιντεοπαιχνίδι έχει γίνει πια ένας σημαντικός πολιτιστικός φορέας της κοινωνίας μας. Οι μορφές και οι κώδικές του επεκτάθηκαν σε άλλα μέσα και επηρεάζουν τις αναπαραστάσεις μας του κόσμου.

Από το στάδιο της σύλληψης της μηχανικής του παιχνιδιού μέχρι αυτής της συγγραφής του σεναρίου, περνώντας από την γραφική απεικόνιση και τον προγραμματισμό, αυτό το webinar θα μας δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε και να καταλάβουμε τις ιδιαιτερότητες των βιντεοπαιχνιδιών, να εισβάλουμε στα παρασκήνια της δημιουργίας ενός βιντεοπαιχνιδιού, καθώς και τον τρόπο που τα βιντεοπαιχνίδια μεταμορφώνουν την πραγματικότητα.

Οι καλεσμένοι δημιουργοί θα μας αποκαλύψουν, μέσα από τις εμπειρίες τους, την άλλη πλευρά του ντεκόρ και τους μηχανισμούς αυτών των προσομοιωμένων συμπάντων, αλλά και τα τρία μεγάλα ζητήματα της εκπόνηση ενός παιχνιδιού: εκμάθηση, επικοινωνία, δημιουργία.

Συμμετέχοντες:
• Βασίλειος Καραβασίλης, διευθυντής του στούντιο eNVysoftworks – Πάτρα, Πρόεδρος του Συλλόγου Δημιουργών Ψηφιακών Παιχνιδιών Ελλάδας.
• Florent Maurin, ιδρυτής του @ThePixelHunt, game Designer και σεναριογράφος διαδραστικής μυθοπλασίας. Jehanne Rousseau, στούντιο Spiders, game Designer, γραφίστρια, σεναριογράφος βιντεοπαιχνιδιών

Συντονιστής:
Jean Jouberton, υπεύθυνος πολιτιστικών πρότζεκτ

Ταυτόχρονη μετάφραση

Δείτε το Webinar εδώ.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021