Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

SAS Virtual Event "Beyond Tomorrow"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

SAS Virtual Event "Beyond Tomorrow"

0.0
Περιγραφή
Η SAS μας προσκαλεί στο Beyond Tomorrow, το virtual event για τα Analytics και την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Το virtual event της SAS θα αναδείξει την τεχνολογική ετοιμότητα για το μέλλον και τις ευκαιρίες ανάπτυξης που προκύπτουν, καθώς επίσης θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να κατανοήσουν καλύτερα τις δυνατότητες των analytics, τεχνητής νοημοσύνης, data science and την data-driven προσέγγιση λειτουργίας. 

Η SAS, εταιρεία στο χώρο των analytics και της τεχνητής νοημοσύνης διοργανώνει το Beyond Tomorrow, ένα τριήμερο virtual event που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως και τις 25 Νοεμβρίου, με συμμετοχή οργανισμών και στελεχών από επιχειρήσεις σε Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, Ρωσία, Τουρκία, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Οι συμμετέχοντες στο virtual event θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μέσα από ένα πλούσιο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων χώρων αλληλεπίδρασης και ζωνών networking για να μπορούν οι ίδιοι να διαμορφώσουν το εξατομικευμένο πρόγραμμά τους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης ενδιαφέρουσες ομιλίες από οραματιστές, τοποθετήσεις για τις σύγχρονες τάσεις, συζητήσεις και deep dive sessions για data scientists, συζητήσεις όπου παίκτες του κλάδου των analytics, αλλά και προσκεκλημένοι από άλλους κλάδους θα μοιραστούν τις γνώσεις τους, executive workshops, sessionsσχετικά με την ακαδημαϊκή καριέρα και την εκπαίδευση, ενώ θα υπάρχουν και ειδικοί virtual χώροι για παιχνίδια και demo. 

Οι ομιλητές του event θα παρουσιάσουν αληθινά case studies για τον τρόπο με τον οποίο η SAS μπορεί μεταμορφώσει μυριάδες δεδομένα σε ωφέλιμη πληροφόρηση, ενώ παράλληλα θα δείξουν και πρακτικές που συμβάλλουν στην πρόοδο με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, των εξελιγμένων
analytics, του IoT, του cloud και πολλών άλλων.

Αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.
Εγγραφές εδώ.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021