Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ-docfest διαδικτυακά

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ-docfest διαδικτυακά

0.0
Περιγραφή
Tο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ επιστρέφει.

Στο σταυροδρόμι του χρόνου δημιουργοί, καλλιτέχνες, κριτικοί συναντιούνται με φίλους της ελληνικής και διεθνούς φιλμογραφικής κοινότητας. Στην προσπάθεια ενίσχυσης και ανάδειξης της εγχώριας κινηματογραφίας το Φεστιβάλ συγκεντρώνει και προβάλλει ολόκληρη την ετήσια παραγωγή ελληνικών ντοκιμαντέρ, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τους ανεξάρτητους δημιουργούς, οι οποίοι με όχημα την διεισδυτική ματιά τους ρίχνουν φως στις σκιές του σύγχρονου κόσμου.

Λόγω των έκτακτων συνθηκών και των νέων μέτρων, το Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ – docfest φέρνει τον κινηματογράφο, μια από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες μορφές τέχνης, στο διαδίκτυο και μας προσκαλεί σε ένα νοητικό ταξίδι μακριά από όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Πρωταρχικό του μέλημα είναι η υποστήριξη της ελληνικής κινηματογραφικής κοινότητας και του Ελληνικού Ντοκιμαντέρ. 

Το σύνολο των ταινιών που θα συμμετέχουν στο επίσημο πρόγραμμα του Φεστιβάλ, θα προβληθούν online στην ειδικά διαμορφωμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα του Φεστιβάλ.

Τα αφιερώματα και όλες οι προγραμματισμένες παράλληλες εκδηλώσεις (εκθέσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, masterclass, κινηματογραφικά εργαστήρια για παιδιά κ.α.) θα διεξαχθούν ηλεκτρονικά, αλλάζοντας μορφή, διατηρώντας όμως, στο σύνολο τους τη δομή και το περιεχόμενο.

Από το βράδυ της Τρίτης 24 Νοεμβρίου μπείτε στην νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα του Φεστιβάλ και παρακολούθησε τις ταινίες, τα αφιερώματα και τις παράλληλες δράσεις του.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021