Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

"Virtual Veikou Trail"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

"Virtual Veikou Trail"

0.0
Περιγραφή
Η Οργανωτική Ομάδα του Veikou Trail διοργανώνει το Virtual Veikou Trail.

Στο "Virtual Veikou Trail" μπορεί να συμμετέχει ο καθένας ξεχωριστά, από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη και αν βρίσκετε, ακολουθώντας όλους τους κανόνες προστασίας.

Ο αγώνας "Virtual Veikou Trail" θα διαρκέσει από την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 έως και την ημέρα που θα πραγματοποιούνταν κανονικά ο αγώνας, τα μεσάνυχτα της Κυριακής 31 Ιανουαρίου 2021.

Το σημαντικό, εκτός της δυνατότητας που δίνετε να δυναμώσει το ηθικό των δρομέων αυτές τις δύσκολες ημέρες, μέσα από διασκεδαστικό τρόπο, είναι ότι μέρος του ποσού από κάθε εγγραφή θα δοθεί για την αγορά δενδρυλλίων, που θα χρησιμοποιηθούν στην αναδάσωση που σχεδιάζετε να πραγματοποιηθεί άμεσα στο Άλσος Βεΐκου. 

• Εγγραφή
Η εγγραφή πραγματοποιείτε εύκολα μέσα από την πλατφόρμα της Race Finder ή από τον παρακάτω σύνδεσμο: Veikou Trail 2021 VR - Racefinder

• Απόσταση
Οι αποστάσεις που μπορούμε να τρέξουμε είναι 3 χλμ - 5 χλμ - 10 χλμ και θα μπορούν να πραγματοποιηθούν σε οποιοδήποτε τερέν (χώμα ή άσφαλτο).

• Αγώνας
Έχουμε την δυνατότητα να τρέξουμε ή να περπατήσουμε την απόσταση που έχουμε επιλέξει οποιαδήποτε στιγμή από την Κυριακή 17 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 24 Ιανουαρίου σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.
Αφού ολοκληρώσουμε την προσπάθεια μας, εφόσον θέλουμε να καταγραφεί ο χρόνος μας, θα κατεβάσουμε το αρχείο GPX από το ρολόι ή το app που θα χρησιμοποιήσουμε για την καταγραφή της άσκησης και ακολουθώντας τα βήματα που μπορούμε να βρούμε στο αναλυτικό βίντεο στο YouTube εδώ, θα ανεβάσουμε τον χρόνο μας και αυτόματα θα μπούμε στην συνολική κατάταξη του αγώνα! Όποιος δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στην κατάταξη, τότε μπορεί να στείλει απλά μία φωτογραφία από το ρολόι ή το app του, σαν αποδεικτικό συμμετοχής στον αγώνα!

• Αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα του αγώνα θα ανανεώνονται live, κάθε φορά που κάποιος αθλητής θα ανεβάζει τον χρόνο του. Τα μεσάνυχτα της Κυριακής 24 Ιανουαρίου θα ολοκληρωθεί ο αγώνας. Τι επόμενες ώρες, μετά τους απαραίτητους ελέγχους και την οριστικοποίηση τους, θα ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα, για όσους έχουν ανεβάσει ηλεκτρονικά τον χρόνο τους.

• Μετάλλια – Διπλώματα Συμμετοχής
Θα δοθούν μόνο διπλώματα συμμετοχής και όχι μετάλλια. Ο λόγος είναι να συγκεντρωθεί όσο το δυνατό μεγαλύτερο ποσό για την αγορά δενδρυλλίων, που θα χρησιμοποιηθούν στην αναδάσωση.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (2)

Εισιτήρια

Το αντίτιμο συμμετοχής έχει οριστεί στα 10€ για κάθε απόσταση που θα επιλεγεί. 

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021