Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Webinar: Βοηθώντας τα παιδιά να θέτουν στόχους και να διαχειρίζονται το στρες

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Webinar: Βοηθώντας τα παιδιά να θέτουν στόχους και να διαχειρίζονται το στρες

0.0
Περιγραφή
Πώς μπορούν οι μαθητές σας ή τα παιδιά σας να μάθουν να θέτουν στόχους;
Πώς θα αποκτήσουν την συγκέντρωση και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να αναδείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες; 

Το άγχος όπως αυτό των εξετάσεων μπορεί να μετατραπεί σε κινητήρια δύναμη. Ένα πρωτοποριακό βιωματικό Online εργαστήριο του KinderDocs - επιμόρφωση για ενήλικες, που θα σας δώσει τεχνικές που μπορείτε να εφαρμόσετε στους μαθητές και τα παιδιά σας ώστε να αυξήσουν την συγκέντρωση τους και να να αντιμετωπίσουν σωματικά συμπτώματα του άγχους όπως: ταχυκαρδία, δύσπνοια, ξηροστομία, κενά μνήμης, ιδρωμένες παλάμες, πονοκέφαλος / ημικρανίες, σφιγμένο στομάχι, αρνητικές σκέψεις, αίσθημα απελπισίας, πανικός, διαταραχές πεπτικού, τρέμουλο. 

Τα οφέλη από τα εργαλεία που θα πάρετε στο webinar για τους μαθητές σας:
Καλύτερη συγκέντρωση, καλύτερη ποιότητα ύπνου, Θετική Σκέψη, Αυξημένη αυτοπεποίθηση, καλύτερη Μνήμη, αυξημένη απόδοση στην τάξη σας, αυξημένη απόδοση στις εξετάσεις έως και 30%

Το webinar απευθύνεται σε: εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων (δασκάλους, παιδαγωγούς, σχολικούς συμβούλους), επαγγελματίες υγείας (ψυχολόγους, παιδιάτρους, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές), φοιτητές, μαθητές (Γυμνασίου και Λυκείου), γονείς.
 
To σεμινάριο περιλαμβάνει την προβολή της ταινίας (που δημιουργεί κοινό πεδίο εμπειρίας/συζήτησης) "Rediscovery - Επαναφορά στη φύση" της Phie Ambo.
Ένα τρίωρο βιωματικό εργαστήριο με πρακτικές ασκήσεις και όχι συμβουλές, με στόχο τη στοχοθέτηση και διαχείριση άγχους. Τεχνικές που θα βοηθήσουν τους μαθητές σας να ελέγχουν τα συναισθήματα, τις σκέψεις και το σώμα τους για να πραγματοποιούν τους στόχους τους.

Με τον Γιάννη Χρυσουλάκη, βιολόγο, προπονητή καράτε και δάσκαλο γιόγκα και την Δήμητρα Κουζή, δημοσιογράφο, δημιουργό ντοκιμαντέρ, δασκάλα γιόγκα.

Το αντίστοιχο σεμινάριο για μαθητές/σχολικές τάξεις με εισηγητές την Δήμητρα Κουζή και τον Γιάννη Χρυσουλάκη, θα διεξαχθεί πρωινά όλες τις Δευτέρες του Φεβρουαρίου, 2, 9, 16 και 23/02/2021, 9:30 - 11:40 μέσω zoom. 

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

50€
Για κράτηση θέσης εδώ
Η κράτηση ισχύει μόνο με την εξόφληση.
Αντίστοιχο σεμινάριο για σχολικές τάξεις: 10€
Για κρατήσεις: 2107219909 και [email protected]

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021