Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΠΑΤΡΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Θέατρο

Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας 2021

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας 2021

0.0
Περιγραφή
"Παρουσίαση προγράμματος Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2021"
Το αναλυτικό πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας για το 2021, παρουσίασε την Τρίτη 8/06/21 στη διάρκεια συνέντευξης τύπου η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.

Συνοπτικά οι θεματικές ενότητες του φεστιβάλ:
200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821
Μεγάλο μέρος του φετινού προγράμματος, θα είναι αφιερωμένο στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Εικαστικά
Μετά από πολλά χρόνια, στο Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας περιλαμβάνεται ενότητα που αφορά στις εικαστικές τέχνες, οι οποίες θα πλαισιώσουν το πρόγραμμα.

Jazz & Πράξεις
Το Jazz & Πράξεις, μετά από ένα χρόνο αναγκαστικής διακοπής του, θα επανέλθει φέτος με ένα τριήμερο στο νέο Πολυχώρο των Παλαιών Σφαγείων, όπου θα διεξαχθεί από την 1η έως τις 3 Ιουλίου.

Θάνος Μικρούτσικος
Εκτός από "Τα μπλούζ του Θάνου" στο τριήμερο της Jazz, μια ακόμη σημαντική μουσική παράσταση στη μνήμη του, θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την οικογένειά του, με τίτλο "Τους προβολείς στήσε", στο Εργοστάσιο Τέχνης στις 13 Ιουλίου.

Τα σχήματα του Οργανισμού παρουσιάζουν
Και αυτή τη χρονιά τα μουσικά σύνολα του Οργανισμού θα συμμετέχουν με ξεχωριστές παραστάσεις

Θέατρο
Επτά πολύ αξιόλογες θεατρικές παραγωγές θα φιλοξενηθούν στο πλαίσιο του φετινού φεστιβάλ.

Μουσική
Τέσσερις ακόμα σημαντικές μουσικές συναυλίες θα φιλοξενηθούν στον πολυχώρο των Παλαιών Σφαγείων, το Αίθριο του Παλιού Δημοτικού Νοσοκομείου και το Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Φεστιβάλ στις γειτονιές
Η ενότητα "Φεστιβάλ στις γειτονιές" θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο με τις Ημέρες Σκαγιοπουλείου και θα είναι ένα αφιέρωμα στην αλληλεγγύη. 

Σημείωση: το ωρολόγιο πρόγραμμα που ακουλουθεί είναι ενδεικτικό.

Δείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Ανακοινώσεις:
• Από το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας γίνεται γνωστό, ότι η προγραμματισμένη για την Τρίτη 6/7/21 παράσταση του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Πειραιά "1821, η επιθεώρηση" ακυρώνεται λόγω τεχνικών προβλημάτων.
• Επίσης γίνεται γνωστό ότι η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 7/7/21 μουσικο – θεατρική παράσταση " Πώς να σωπάσω" αναβάλλεται επίσης για τεχνικούς λόγους. Η νέα ημερομηνία πραγματοποίησής της θα ανακοινωθεί εγκαίρως. 
• Από το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας γίνεται γνωστό, ότι μετά από αίτημα του Γραφείου Παραγωγής της παράστασης "Κάποτε στο Βόσπορο", η πρώτη ημέρα πραγματοποίησής της, που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 9 Ιουλίου ακυρώνεται.
• Από το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας γίνεται γνωστό, ότι η προγραμματισμένη για την 31 η Ιουλίου και 1 η Αυγούστου, θεατρική παράσταση "Η Παγίδα", η οποία θα πραγματοποιείτο στον υπαίθριο χώρο του Εργοστασίου Τέχνης "Θάνος Μικρούτσικος", ακυρώνεται μετά από αίτημα του Γραφείου Παραγωγής της, λόγω τεχνικώνπροβλημάτων.

Ανακοίνωση 6/09/21
• Από τον Πολιτιστικό οργανισμό του Δήμου Πατρέων γίνεται γνωστό, ότι οι παραστάσεις του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, μεταφέρονται από το Θέατρο της Κρήνης στο Θεατράκι των Ιτεών.
Η μεταφορά των παραστάσεων γίνεται λόγω της έναρξης των προγραμματισμένων εργασιών για την συντήρηση – επισκευή του θεάτρου της Κρήνης και της ανάπλασης του χώρου. 

Δείτε που παίζεται (0)

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΧΩΡΟΣ
ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
Φωτογραφίες & Βίντεο (15)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021