Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΠΑΤΡΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Παιδί

"Το Δέντρο των Ξωτικών"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

"Το Δέντρο των Ξωτικών"

0.0
Περιγραφή
"Το Δέντρο των Ξωτικών", ένα παραμυθένιο, υψηλών προδιαγραφών Χριστουγεννιάτικο Χωριό, ανοίγει τις πύλες του στις 3 Δεκεμβρίου στον ιστορικό πολυχώρο "5 ΕΨΙΛΟΝ".

Γύρω από το υπεραιωνόβιο και εμβληματικό δέντρο Ban Yan στήνεται ένα ονειρικό χριστουγεννιάτικο τοπίο για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία Πατρινών επιχειρηματιών, οι οποίοι με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και του ΣΚΕΑΝΑ, φιλοδοξούν να μετατραπεί η Πάτρα σε Χριστουγεννιάτικο τουριστικό προορισμό, με πολλαπλά οφέλη.
Στη συνέντευξη τύπου που έδωσαν οι διοργανωτές  η κα. Κοραλία Μαντά, υπεύθυνη σχεδιασμού των δράσεων, αναφέρει:
"Πρόκειται για ένα υψηλών προδιαγραφών χριστουγεννιάτικο χωριό, αριστουργηματικά φιλοτεχνημένο από τους expert του είδους και καταξιωμένους εικαστικούς δημιουργούς, Δ. Βούρτση και Π. Βρυώνη και την ομάδα τους. Κάθε μέρα θα εκτυλίσσονται παιδικές θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, κρυμμένοι θησαυροί, φαντασμαγορικά σόου πυροτεχνημάτων και πολλά εκπαιδευτικά εργαστήρια τεχνολογίας, εικαστικών, θεάτρου και ανάπτυξης δεξιοτήτων για παιδιά και μια μαγική Χριστουγεννιάτικη αγορά με ονειρικά ξύλινα σπιτάκια, σε μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα! Όλες οι εκδηλώσεις και δράσεις είναι μελετημένες με ιδιαίτερη φροντίδα για τα παιδιά όλων των ηλικιών, αλλά και για τους μεγάλους. Μέλημά μας είναι, να ζωντανέψουμε τη λάμψη των Χριστουγέννων της εποχής της
αθωότητας".

Σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας του "Δέντρου των Ξωτικών" θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά επισκεπτών, από και προς τον πολυχώρο της "5 Ε", με το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι που θα έχει αφετηρία την πλατεία Τριών Συμμάχων.  

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (2)

Εισιτήρια

Το πρώτο Σαββατοκύριακο η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Τις άλλες μέρες το κόστος του εισιτηρίου θα είναι 3€.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2023
art&life logo