Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Οινοποιείο - Μουσείο Οίνου Κουτσογιαννόπουλος

Ημερομηνίες
Κατηγορίες
ξενάγηση (Διάφορα)

Οινοποιείο - Μουσείο Οίνου Κουτσογιαννόπουλος

0.0
Περιγραφή
Το μουσείου οίνου της Σαντορίνης Κουτσογιαννόπουλος, είναι το μοναδικό Υπόσκαφο Μουσείο Οίνου στην Ελλάδα και βρίσκεται 8 μέτρα κάτω από τη γη. Έχει σχήμα λαβύρινθου και μήκος 300 μ. Το Μουσείο παρουσιάζει την ιστορία του κρασιού και τη ζωή του Σαντορινιού αμπελουργού από το 1660. 

Για τη δημιουργία του μουσείου οίνου χρειάστηκαν 21 χρόνια σκληρής δουλειάς με υπομονή και επιμονή. Η χρηματοδότηση έγινε εξ' ολοκλήρου από την οικογένεια μας. Ο επισκέπτης περιηγείται στο χώρο βλέποντας αναπαραστάσεις της ιστορίας του κρασιού. Διατίθεται αυτόματη ακουστική ξενάγηση σε 14 γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ρωσικά, Κινεζικά, Κορεατικά, Ιαπωνικά, Τούρκικα, Ρουμάνικα, Βουλγαρικά, Πορτογαλικά, Διάλεκτος Βραζιλίας) ο επισκέπτης περιηγείται στην ιστορία του κρασιού. Υπάρχουν επίσης 8 ακόμη γλώσσες σε βιβλίο (Πολωνικά, Τσεχικά, Ολλανδικά, Σουηδικά, Φιλανδικά, Δανέζικα Σερβικά, Βουλγαρικά). 

Στο τέλος ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει τέσσερα από τα καλύτερα κρασιά που παράγει σήμερα το οινοποιείο, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο γευσιγνωσίας. 

Τελευταία είσοδος 1 ώρα πριν το κλείσιμο.

Δείτε που παίζεται (1)

Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 19:00
Σάββατο 09:00 - 19:00
Κυριακή 10:00 - 19:00

Εισιτήρια

10€ το άτομο

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020