Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Καλλιρρόη Κατσαφάνα εικαστική έκθεση

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Καλλιρρόη Κατσαφάνα εικαστική έκθεση

0.0
Περιγραφή
Οι τρέχουσες εκδηλώσεις έχουν είτε ακυρωθεί, είτε αναβληθεί, λόγω κορωνοϊού. Παρακαλούμε αναζητήστε Online εκδηλώσεις ή πιο μελλοντικές.

Η Myró Gallery φιλοξενεί την ατομική έκθεση της Καλλιρρόης Κατσαφάνα, στον χώρο του Show room. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 στις 07:30μμ. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου. 

Τόσο την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης όσο και τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες που η έκθεση θα είναι ανοικτή, θα τηρούνται οι συστάσεις της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19. 

H Κατσαφάνα Καλλιρρόη κατάγεται από τη Σπάρτη. Μετά το Παιδαγωγικό Τμήμα Ιωαννίνων ακολούθησε την Καλών Τεχνών στο Α.Π.Θεσσαλονίκης στο εργαστήρι της Τέτας Μακρή αρχικά ζωγραφική και έπειτα στο εργαστήρι γλυπτικής του Φ. Χατζιωαννίδη, από όπου πήρε και το πτυχίο γλυπτικής το 2002. Ασχολείται από τότε με γλυπτική και ζωγραφική. Επίσης έχει ασχοληθεί με σκηνογραφία και κεραμική. Στο έργο της αποτυπώνεται η έμπνευσή της από τον άνθρωπο, τις σχέσεις, τη φύση  την αρχαία τέχνη και τους μεγάλους δασκάλους. Της αρέσει η δυνατότητα σύζευξης των τεχνών πχ γλυπτικής και μουσικής. 

Δείτε που παίζεται (0)

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: 2μ
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021