Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
Close Fliters
Current city
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Φεστιβάλ

"MONGREL: Dogs, Gods, Bitches & Demons" με την Alwynne Pritchard

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

"MONGREL: Dogs, Gods, Bitches & Demons" με την Alwynne Pritchard

0.0
Περιγραφή
To Eργαστήριο Σύγχρονης Μουσικής (Ε.Σ.Μ.) του Α.Π.Θ. παρουσιάζει, στο πλαίσιο του 57ου Φεστιβάλ Δημητρίων, τη διεθνή βρετανίδα vocalist, performer, συνθέτρια και συγγραφέα Alwynne Pritchard σε μια μοναδική συναυλία/μουσικοθεατρική παράσταση, με τίτλο MONGREL: Dogs, Gods, Bitches & Demons (ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ: Σκυλιά, Θεοί, Μάγισσες & Δαίμονες), την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 στην Αίθουσα Δοκιμών Κ.Ο.Θ. "Σόλων Μιχαηλίδης".

Η Alwynne Pritchard είναι βρετανίδα performer, vocalist, συνθέτρια και συγγραφέας. Η βάση της είναι το Bergen Νορβηγίας. Εξειδικεύεται, μεταξύ άλλων, στο σωματικό μουσικό θέατρο/physical performance και έχει εμφανισθεί ως performer και τραγουδίστρια/vocalist σε σημαντικές παραγωγές στην Νορβηγία, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία και Αγγλία. Είναι συνιδρύτρια της μουσικοθεατρικής εταιρείας Neither Nor και καλλιτεχνική διευθύντρια του συνόλου BIT20, ενώ έχει συνθέσει έργα για ορχήστρα, μουσικά σύνολα, σόλο μουσικούς και performers, που έχουν παρουσιασθεί διεθνώς και δισκογραφηθεί από σημαντικές βρετανικές, γερμανικές και νορβηγικές εταιρείες. Διδάσκει στο Trinity College of Music στο Λονδίνο και η μουσική της εκδίδεται από την Verlag Neue Musik.

Για την παράσταση MONGREL:
Τα τελευταία εφτά χρόνια η Alwynne Pritchard έχει δώσει αναθέσεις σε συνθέτες/τριες για είκοσι σύντομα φωνητικά και "φυσικής επιτέλεσης" (physical performance) έργα με τον τίτλο DOG/GOD. Παίζοντας τους ρόλους του τρελού, του σαμάνου, του αλχημιστή, της βοκαλίστριας, της ντίβας και του σκύλου η Alwynne συνδυάζει τα έργα αυτά, με δικά της έργα, καθώς και άλλων συνθετών παρουσιάζοντάς τα με τον τίτλο MONGREL: Dogs, Gods, Bitches and Demons (ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ: Σκυλιά, Θεοί, Μάγισσες & Δαίμονες). Η πρεμιέρα του έργου έλαβε χώρα στο Διεθνές Φεστιβάλ του Bergen το 2015 (DOG/GOD I) και στο Oktoberdans στο Bergen το 2020 (DOG/GOD II). Στην παράσταση στην Θεσσαλονίκη εκτός από τις δικές της συνθέσεις θα παρουσιασθούν σε πανελληνία πρώτη εκτέλεση τα έργα των Kaj Aune, Gundega Šmite, Dániel Péter Biró, Sigurd Fischer Olsen,Ruben Sverre Gjertsen, Trond Reinholdtsen και Vinko Globokar.

Στο πλαίσιο του 57ου Φεστιβάλ Δημητρίων

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022
art&life logo