Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
Close Fliters
Current city
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Monophonics "Greek Tour 2022" στο Principal Club Theater

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Ροκ
κινηματογραφική μουσική
Pop (Μουσική)

Monophonics "Greek Tour 2022" στο Principal Club Theater

0.0
Περιγραφή
Ανακοίνωση από τον διοργανωτή: Λόγω ανυπέρβλητων δυσκολιών, η προγραμματισμένη live εμφάνιση των Monophonics, στην Θεσσαλονίκη: το Σάββατο 19/03, μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία τον Σεπτέμβριο, που θα ανακοινωθεί σύντομα.
Για την αποφυγή επιπλέον ταλαιπωρίας και προς διευκόλυνσή σας, σας ενημερώνουμε πως:
1. Το εισιτήριο σας μεταφέρεται αυτόματα για τις νέες ημερομηνίες του Σεπτεμβρίου.
2. Όποιος επιθυμεί επιστροφή χρημάτων παρακαλούμε να αποστείλει μέσω e-mail στο [email protected] τον κωδικό παραγγελίας και τον τρόπο πληρωμής των εισιτηρίων.
Εάν η πληρωμή των εισιτηρίων έγινε με κάρτα, οι επιστροφές γίνονται απευθείας στην κάρτα με την οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά.
Εάν η πληρωμή έγινε με μετρητά θα πρέπει να αποστείλετε μαζί με τον κωδικό παραγγελίας ή voucher τα παρακάτω στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού:
ΙΒΑΝ
ΌΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΟΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
Για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση, παρακαλώ στείλτε email στο ticket[email protected]

Οι Monophonics δε χρειάζονται συστάσεις.
To σπουδαίο psychedelic soul και heavy funk band από το San Francisco της California, που εδώ και χρόνια κρατά ιδιαίτερη σχέση με το ελληνικό κοινό, επιστρέφει στην Ελλάδα για τέσσερεις μοναδικές live εμφανίσεις (Αθήνα 18/03 | Θεσσαλονίκη 19/03 | Βόλος 20/03 | Πάτρα 21/03).

'Bang Bang', 'Promises', 'Strange Love', ‘Find My Way Back', 'Hanging On', 'Lying Eyes', fuzzy κιθάρες, freaky συνθεσάιζερ και δυνατά φωνητικά επιτέλους και πάλι ζωντανά και από κοντά!

Αγγίζοντας τη Northern soul, το doo-wop, το rock and roll, την psych pop και την κινηματογραφική μουσική, οι Monophonics επιδεικνύουν τη διαφορετικότητά τους, παραμένοντας πιστοί στις ρίζες τους. Η μουσική τους παραμένει βουτηγμένη σε ένα διαχρονικό συναίσθημα, με δικά τους τραγούδια αλλά και διασκευές που θέλουμε να ακούμε ξανά και ξανά.

Η μπάντα έκπληξη από την Αμερική, οι αποκαλυπτικοί Monophonics, επιστρέφουν και υπόσχονται να μας παρασύρουν για ακόμη μία φορά και να επιβεβαιώσουν ότι δικαίως θεωρούνται ένα από τα καλύτερα live bands!

Δείτε που παίζεται (0)

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
Φωτογραφίες & Βίντεο (2)

Εισιτήρια

Από 20€

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022
art&life logo