Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

TEDxUniversityofMacedonia 2019 "Reboot"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

TEDxUniversityofMacedonia 2019 "Reboot"

0.0
Περιγραφή
Reboot [noun/to:'bu:t/] : Η διαδικασία επανεκκίνησης ενός συστήματος με στόχο τη δημιουργία μιας εναλλακτικής, βελτιωμένης παραδοχής της πραγματικότητας. 

Μια λειτουργία που βιώνουμε καθημερινά με εφαρμογές στη φύση, τις ανθρώπινες κοινωνίες, το άτομο και την επιστήμη.
Η αυτόματη ή εξαναγκασμένη επανεκκίνηση (Reboot) προϋποθέτει τη συνειδητοποίηση του πιθανού τέλους μιας κατάστασης, την ύπαρξη θέλησης και την ανάγκη για αλλαγή.
Για να πετύχει, χρειάζεται μία τομή. Τομή όπως καινοτομία και μετατροπή, διακοπή και επαναπροσδιορισμός. 

Φέτος το TEDxUniversityofMacedonia είναι εδώ για έβδομη συνεχή χρονιά με νέες ιδέες που αξίζει να διαδοθούν. 
12 ομιλίες και 4 performances έρχονται να δώσουν νέες προοπτικές στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και ζούμε την πραγματικότητα.

Μεταξύ των ομιλητών που θα ανέβουν στο κόκκινο χαλί είναι ο Θωμάς Τσουλιάς & Κωνσταντίνος Ρέππας από τον οργανισμό Afixis που έχει ως στόχο να αναδιαμορφώσει την εκπαίδευση με πρωτοποριακούς τρόπους, ο Στέλιος Παρλιάρος γνωστός ζαχαροπλάστης και συγγραφέας, ο Στέφανος Καμπέρης ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης staramaki, η Ζενιώδη Ζωή που είναι μαέστρος, πιανίστα και η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, ο Maximilian Jabs ιδρυτικό μέλος του Biking borders project μέσω του οποίου κατάφερε να χτίσει ένα σχολειό στην Γουατεμάλα και πολλοί ακόμα που είναι έτοιμοι να διαδόσουν ιδέες που αξίζει να ακουστούν. Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Θανάσης Αλευράς.

Κάθε κίνηση για έξοδο από τη στασιμότητα μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία νέων κατευθύνσεων και ιδεών. Ας συμμετέχουμε όλοι μαζί σε αυτή την νέα προσπάθεια επανεκκίνησης του συστήματος μας.

Περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (2)

Εισιτήρια

€7 - €20
Προπώληση.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020